Hoe maak je de stap van informatie naar kennis?

Je wilt van ruwe data (informatie) naar waardevolle kennis bewegen. Kennis waarmee je elke dag opnieuw, doordachte keuzes maakt. Keuzes die waarde toevoegen. Afgestemd op de behoeften van je medewerkers, klanten en andere spelers. Jij focust op het neerzetten van de beste prestatie.

We zetten ruwe data om in stuurinformatie. Vereenvoudigen het budgetteringsproces, de forecasting en de financiële consolidatie. We ontwikkelen dashboards. We brengen relevante key performance indicators naar een volgend level om in te spelen op kansen in de markt.

Dankzij een gebruikersvriendelijke maatwerkoplossing, verrijk jij kennis én perspectief, waardoor je betere beslissingen neemt. Zo groei je in wat je doet. Biyond ondersteunt daarbij als specialist in Business Intelligence, Corporate Performance Management en Business Analytics.

Wordcloud Vrouw informatie
Business intelligence Biyond Maturity Model Trap informatie

Slimme oplossingen.... mét impact

Biyond helpt als trusted advisor mee om de groei van je organisatie te faciliteren. Hoe? Door mens, proces en systeem te stroomlijnen als het gaat om budgetteren, consolideren en forecasten. Samen spelen we in op jouw kansen in de markt. Als basis voor onderbouwd beslissen en doelgericht ondernemen.

 

De kunst? Oplossingen uitwerken die eenvoudig zijn in opzet en precies doen wat nodig is. Slim én met impact: the art of being bright.