Onze expertises

We helpen je graag bij het achterhalen van je informatiebehoefte door de juiste vragen te stellen en deze haarscherp in beeld te brengen. Met onze expertise en ervaring ontwikkelen we een slimme en doordachte oplossing die perfect past bij jouw huidige én toekomstige behoeften.

 

Zo creëren we samen de kunst van slimme informatie. The art of being bright.

Onze passie en expertise liggen bij Business Intelligence, Corporate Performance Management en Business Analytics. Dit is waar onze energie van gaat stromen en waar ons vak zich op richt. Wij zijn jouw trusted advisor, onafhankelijk van software en betrokken bij jouw organisatie.

We helpen jou bij het ontsluiten van de juiste stuurinformatie via een passende (software)oplossing. Met advies, realisatie en beheer.

maturity ladder business intelligence
 • Team

  Business Intelligence

  Biyond ondersteunt jou bij het verzamelen en analyseren van gegevens, oftewel Business Intelligence (BI). Dit helpt je om data om te zetten in stuurinformatie via slimme oplossingen, nu én in de toekomst. Zo vereenvoudigen we processen zoals budgetteren, forecasting en financiële consolidatie. Onze dashboards bieden heldere inzichten in key performance indicators (KPI’s). Zodat jij – dankzij daadkrachtige BI  soepel meebeweegt met veranderingen en echt grip hebt op je data.

 • CPM

  Corporate Performance Management (CPM), ofwel prestatiemanagement maakt je organisatiedoelen beheersbaar. In de breedte én diepte van je organisatie. Wij helpen jou bij de integratie van mens, proces en systeem. Denk aan KPI’s, managementrapportages, financiële consolidatie en strategische planning. Wij creëren voor jou een raamwerk waarmee je waardevolle informatie ontdekt én verrijkt.

  Lees hier meer over het transformeren van je FP&A!

 • Business Analytics

  Met Business Analytics (BA) krijg je inzicht in de toekomstige groei van je organisatie. Je creëert predictieve waarde door anders om te gaan met data. Door verbanden te ontdekken en te herkennen geef je betekenis aan historische en ongestructureerde data. Bij Biyond helpen we jou om een stevig BA-fundament neer te zetten, zodat je knoppen in handen krijgt waarmee je doelgericht aan de toekomst werkt.