Onze expertises

Door het stellen van de juiste vragen komen we erachter wat nou echt je informatiebehoefte is en brengen dat haarscherp in beeld. Met onze kennis en ervaring komen we met een oplossing die slim en doordacht is.

Precies wat jij nu én in de toekomst nodig hebt. The art of being bright.

 • Business intelligence op laptop

  Business Intelligence

  Biyond ondersteunt jou bij het verzamelen en analyseren van gegevens. Data omzetten in stuurinformatie, via slimme oplossingen. Nu én in de toekomst. Dat is Business Intelligence (BI). Denk aan het vereenvoudigen van het budgetteringsproces, de forecasting en de financiële consolidatie. Waarbij key performance indicators (KPI’s) gebruikersvriendelijk in beeld zijn, via heldere dashboards. Zodat jij – dankzij daadkrachtige BI – recht op je doel afgaat én soepel meebeweegt met veranderingen.

 • Business CPM

  CPM

  Corporate Performance Management (CPM), ofwel prestatiemanagement maakt je organisatiedoelen beheersbaar. In de breedte én diepte van je organisatie. Wij helpen jou bij de integratie van mens, proces en systeem. Denk aan KPI’s, managementrapportages, financiële consolidatie en strategische planning. Wij creëren voor jou een raamwerk waarmee je waardevolle informatie ontdekt én verrijkt. Precies wat jij nodig hebt om je business naar the next level te brengen.

 • business analytics

  Business Analytics

  Voorspellingen doen in het belang van toekomstige groei. Met Business Analytics (BA) creëer je predictieve waarde door anders om te gaan met je data. Door data beter te begrijpen en ervan te leren. Je geeft betekenis aan historische- en ongestructureerde data door verbanden te ontdekken en te herkennen. Dat is Business Analytics in een notendop. Samen met jou een stevig BA-fundament neerzetten. Daar gáát Biyond voor. Zodat jij knoppen in handen krijgt waarmee je doelgericht aan de toekomst werkt.

Wil je ook toegang hebben tot de juiste informatie, foutloos rapporteren en efficiënter sturen? De ervaren consultants van Biyond helpen je hier graag mee. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

 

Annemarie de Wolf

Inside sales manager