Biyond Wiki

Wist je dat ‘informatie’ afkomstig is van het Latijnse ‘informare’? Dat betekent: vormgeven. Als je kennis toevoegt, verminder je onwetendheid. En dat is precies waar wij goed in zijn!

Via deze Biyond Wiki willen we informatie delen, zodat jij kennis kunt opbouwen. Wil je meer weten over bepaalde onderwerpen of thema’s? Zoek & vind je antwoord hieronder. Is je vraag (nog) niet beantwoord?

Laat jij weten welk woord je uitgelegd wilt hebben?

Aan deze pagina zijn wij hard aan het werk. Je kunt ons helpen door aan te geven welk woord je graag nog eens toegelicht zou willen zien.

Daarnaast gaan wij zelf aan de slag met woorden waarbij wij nog wel eens de vraag krijgen of wij daar tekst en uitleg aan kunnen geven. Binnenkort zal hier dan ook meer volgen..

Biyond Decision Manager

Biyond Decision Manager, of kortweg BDM, is een applicatie waarmee op eenvoudige wijze gegevens uit verschillende bronsystemen beschikbaar gesteld worden. Het is een applicatie voor het beheer en de aansturing van datawarehouse-processen.

 

Business Intelligence

Het ontsluiten van alle beschikbare data, zodat jij helder inzicht krijgt, op basis waarvan je beslissingen kan nemen. Realtime.