Kom jij ons team versterken?

Ben jij open, nieuwsgierig en stel jij altijd de vraag áchter de vraag? Dan pas jij wellicht perfect in ons team! Want voor talenten met groeiambitie is altijd plek. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo ontdekken we samen of er een match is. Bright idea, toch?

 • Team met ballonnen 12.5 jaar bestaan Biyond

  Waarom werken bij ons zo leuk is

  Binnen Biyond is een informele cultuur met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, waarbij iedereen proactief en resultaatgericht werkt. Door de platte organisatie hebben we korte lijnen en schakelen we snel.

  Tussen de middag lunchen we met elkaar en daarna maken we vaak een wandeling (waarbij we de McDonald’s achter ons pand heel stoer negeren).

 • In balans: werken en plezier

  Naast hard werken is er ook tijd om als team iets leuks te doen. Eén keer per maand hebben we een Biyonddag waar we in de ochtend aan kennisoverdracht doen. En in de middag is er regelmatig een activiteit zoals suppen, fluisterbootvaren of een TukTuk-challenge. Het weekend luiden we in met een VrijMiBo.

  En het jaar sluiten we af met het Biyond kerstdiner voor alle medewerkers en hun partner.

   

 • Collega's zeggen:

  Cedric: Als junior BI consultant wil je snel zoveel mogelijk kennis op doen en aan de slag gaan met projecten. Bij Biyond is dit allemaal mogelijk want ik leer veel van de senior collega’s. En ik mocht al snel meewerken aan leuke projecten.

  Het is ook erg fijn om flexibel te kunnen werken; bij de klant, op ons gezellige kantoor of thuis.

  Daarnaast kan je zelf trainingen en opleidingen uitzoeken zodat je precies kan ontwikkelen in de richting waar je interesse ligt.

 • Team


  Annemiek
  : Biyond is een hele menselijke organisatie.
  Er is veel aandacht voor de persoon en ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

  Ik vind het fijn dat ik hier een grote mate van zelfstandigheid heb en dat er wordt meegedacht waar ik dat vraag.

  In mijn rol als project- en accountmanager werk ik afwisselend met verschillende mensen samen. En iedereen zet zich op dezelfde positieve manier in om het beste voor de klant te leveren, dat maakt dat ik met veel plezier bij Biyond werk.

 • Team


  Ami
  : Ik geloof heilig in ‘never stop learning’ en in kennisdeling. Daarom ben ik, als senior BI consultant, op zoek geweest naar een omgeving waar collega’s hun kennis willen delen. Deze omgeving heb ik bij Biyond gevonden!

  Bij Biyond delen we kennis en denken we met elkaar mee. We werken samen én we leren dus samen. Normaalste zaak van de wereld? Uit ervaring kan ik je vertellen dat dit niet van zelfsprekend is.

  ‘s Ochtends opstaan en met plezier naar je werk gaan. Nieuwe dingen uitzoeken en blijven leren. Daar doe ik het voor!

 • Maartje: Binnen Biyond werk ik met veel plezier als support engineer. We hebben een divers team met een goede verdeling man en vrouw. Daarnaast hebben we zowel starters als ervaren consultants. Onderling hebben we een goede samenwerking en helpen elkaar waar nodig. Zo kunnen we veel van elkaar leren.

  Eén keer in de maand, op vrijdag, hebben we een Biyonddag waarop iedereen naar kantoor komt. Dat is natuurlijk een leuk moment om elkaar weer te zien én te horen waar iedereen mee bezig is. We gaan ook af en toe gezellig met elkaar een activiteit doen om zo elkaar ook eens op een andere manier te leren kennen.

 • FT


  Farhad
  : Ik werk nu circa 2 jaar bij Biyond als CPM/Finance consultant. Het werken aan uitdagende projecten bij interessante klanten maakt dat ik elke dag met plezier aan het werk ga.

  Met een deel van het team volgen we een in-company communicatietraining zodat we aan onze soft skills blijven werken. Want die zijn ook heel belangrijk: zowel binnen het team als in contact met onze klanten. Daarnaast oefenen we de tips ook onderling met elkaar, wat heel leuk is om te doen en soms hilarische momenten oplevert.

Open sollicitatie?

Heb jij ook een drive voor data? Stuur je open sollicitatie/cv naar hr@biyond.nl.

We zien je CV graag tegemoet op hr@biyond.nl Voor meer informatie over een functie en/of Biyond kan je mij bellen.

Yolanda Carton

HR Manager