Kom jij ons team versterken?

Ben jij open, nieuwsgierig en stel jij altijd de vraag áchter de vraag? Dan pas jij wellicht perfect in ons team! Voor talenten met groeiambitie is altijd plek. Bekijk onze vacatures en neem contact op. Zo ontdekken we samen of er een match is.

Openstaande vacatures

 

 • Team met ballonnen 12.5 jaar bestaan Biyond

  Waarom werken bij ons zo leuk is

  Binnen Biyond is een informele cultuur met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, waarbij iedereen proactief en resultaatgericht werkt. Door de platte organisatie hebben we korte lijnen en schakelen we snel. Daarnaast werken er bij Biyond zowel starters als ervaren consultants. Tussen de middag lunchen we met elkaar en daarna maken we vaak een wandeling (waarbij we de McDonald’s achter ons pand heel stoer negeren).

 • In balans: werken en plezier

  Naast hard werken is er ook tijd om als team iets leuks te doen. Eén keer per maand hebben we een Biyonddag waar we in de ochtend aan kennisoverdracht doen. En in de middag is er regelmatig een activiteit zoals suppen, een escaperoom of een TukTuk-challenge.

  En het jaar sluiten we af met het Biyond kerstdiner voor alle medewerkers en hun partner.

   

 • FT

  Collega's zeggen:

  Farhad: Ik werk nu 3 jaar bij Biyond als CPM/Finance consultant. Het werken aan uitdagende projecten bij interessante klanten maakt dat ik elke dag met plezier aan het werk ga.

  Met een groot deel van het team volgden we een in-company communicatietraining zodat we aan onze soft skills blijven werken. Want die zijn ook heel belangrijk: zowel binnen het team als in contact met onze klanten. Daarnaast oefenen we de tips ook onderling met elkaar, wat heel leuk is om te doen en soms hilarische momenten oplevert.

 • Lisanne: Ik werk bij Biyond als Business Intelligence consultant. De sfeer en werkzaamheden zijn zoals ik had verwacht na het lezen van de vacature en bij het sollicitatieproces.

  Doordat ik nog niet zo heel lang in dit veld werkzaam was, was ik op zoek naar een bedrijf met veel senioriteit, dat heb ik bij Biyond gevonden. Alle collega’s hebben veel verschillende kwaliteiten en aandachtsgebieden en helpen je graag, waardoor ik veel kan leren.

  Door mijn medische achtergrond vind ik het leuk om een steentje bij te dragen aan de data-inzichten in de zorgsector.

 • Team


  Annemiek
  : Biyond is een hele menselijke organisatie. Er is veel aandacht voor de persoon en ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

  Ik vind het fijn dat ik hier een grote mate van zelfstandigheid heb en dat er wordt meegedacht waar ik dat vraag.

  In mijn rol als manager consultancy werk ik afwisselend met verschillende mensen uit ons team samen. En iedereen zet zich op dezelfde positieve manier in om het beste voor de klant te leveren, dat maakt dat ik met veel plezier bij Biyond werk.

 • Team


  Ami
  : Ik geloof heilig in ‘never stop learning’ en in kennisdeling. Daarom ben ik, als senior BI consultant, op zoek geweest naar een omgeving waar collega’s hun kennis willen delen. Deze omgeving heb ik bij Biyond gevonden!

  Bij Biyond delen we kennis en denken we met elkaar mee. We werken samen én we leren dus samen. Normaalste zaak van de wereld? Uit ervaring kan ik je vertellen dat dit niet van zelfsprekend is.

  ‘s Ochtends opstaan en met plezier naar je werk gaan. Nieuwe dingen uitzoeken en blijven leren. Daar doe ik het voor!

 • Maartje: Binnen Biyond werk ik met veel plezier als dataops engineer. Het is fijn dat iedereen in het bedrijf elkaar helpt en we proberen zoveel mogelijk kennis te delen. Op die manier komen we tot mooie oplossingen voor al onze klanten.

  Eén keer in de maand, op vrijdag, hebben we een Biyonddag waarop iedereen naar kantoor komt. Dat is natuurlijk een leuk moment om elkaar weer te zien én te horen waar iedereen mee bezig is. We doen ook af en toe gezellig met elkaar een activiteit  om zo elkaar ook eens op een andere manier te leren kennen.

Open sollicitatie?

Heb jij ook een drive voor data? Maar zie je geen vacature die bij je past?
We maken dan graag kennis met je, vul onderstaand formulier in of stuur een bericht!

 

Sollicitatieformulier

Ik heb interesse in de functie:
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Mijn gegevens mogen een jaar bewaard worden

Wil je meer weten over Biyond als werkgever, neem dan contact met me op!

Yolanda Carton

HR Manager