Kom jij ons team versterken?

Ben jij open, nieuwsgierig en stel jij altijd de vraag áchter de vraag? Dan pas jij wellicht perfect in ons team! Want voor talent barstensvol bright energy, is altijd plek. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Zo ontdekken we samen of er een match is. Bright idea, toch?

 • Waarom werken bij ons zo leuk is

  Wij zijn open minded, nieuwsgierig en slim. Groot denken met oog voor detail en tóch stevig met beide benen op de grond staan. Dat is Team Biyond!

 • In balans: werken en plezier

  Naast hard werken is er ook regelmatig tijd om als team iets leuks te doen. Eén keer per maand hebben we een Biyond-ochtend waar we aan kennisoverdracht doen. Af en toe doen we ook een activiteit met elkaar: suppen, met TukTuks rijden, zeilen. En het jaar sluiten we altijd gezellig af met het Biyond Kerstdiner voor alle medewerkers en hun partner.

   

 • Collega aan het woord

  Ami: Als BI consultant ben je nooit klaar met leren. Ik houd van mijn werk en één van de belangrijkste dingen voor mij is om een werkomgeving te hebben met collega’s die hun kennis willen delen.

  Vanaf dag één ben ik goed meegenomen in het reilen en zeilen binnen de organisatie. Ook werd ik al snel bij een klant ingezet.

  We zijn een relatief klein en hecht team van zeer ervaren BI consultants; er is véél kennis in huis! Ik ben trots daar onderdeel van uit te mogen maken.

Open sollicitatie?

Heb jij ook een drive voor data? Stuur je open sollicitatie/cv naar hr@biyond.nl.

We zien je CV graag tegemoet op hr@biyond.nl Voor meer informatie over een functie en/of Biyond kan je mij bellen.

Yolanda Carton

HR Manager