Over ons

Biyond is ontstaan vanuit de filosofie van de oprichters Ton Cornelissen en Maikel Follon, dat de meeste organisaties geholpen kunnen worden door het op een pragmatische en nuchtere manier behandelen van informatievraagstukken in het algemeen.

Dit noemen wij dan ook “the art of being bright”.

Team Biyond is continu bezig om onze klanten in staat te stellen om goede beslissingen te kunnen maken op basis van de juiste informatie. De afgelopen jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. We zullen blijven groeien, zodat onze klanten én onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.

Bij het helpen van onze klanten laten we ons niet beperken door wat er gebruikelijk is. Leidend is altijd wat onze klanten nodig hebben. We laten ons graag uitdagen om steeds betere dienstverlening en oplossingen te leveren.

Tegelijkertijd stellen we ook uitdagende vragen om ervoor te zorgen dat onze klanten bewust zijn (en blijven) van onze toegevoegde waarde.

Biyond bestaat uit een sterk en hecht team, met veel kennis en ervaring. We zijn een bedrijf dat haar bestaansrecht de afgelopen jaren bewezen heeft.

En Biyond groeit door. We groeien door tot we op een punt zijn aanbeland, waar we op een optimale manier onze klanten en medewerkers kunnen laten renderen.

We groeien dus door, zolang we ons kunnen blijven ontwikkelen.

Over ons