Nieuws & events

Hoera! Ons ISO 27001 certificaat is binnen!

We zijn verheugd om te vertellen dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging gecertificeerd is. Deze certificering toont aan dat Biyond voldoet aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

De scope van de certificering omvat de informatiebeveiliging gerelateerd aan de volgende activiteiten van Biyond:

  • Het implementeren van oplossingen met BI-, CPM- en Business Analytics-tools
  • Het leveren van consultancydiensten
  • Het onderhouden van de opgezette omgevingen

Wat is ISO 27001?

Dit is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In de ISO 27001 norm is vastgesteld hoe je informatie procesmatig kan beveiligen. Ook stelt het eisen aan het vaststellen, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd managementsysteem. Dit systeem wordt ook wel Information Security Management System (ISMS) genoemd.

Logo ISO27001

Waarom hechten we waarde aan ISO 27001?

Veel klanten vragen regelmatig hoe wij omgaan met informatiebeveiliging. De ISO-certificering bevestigt dat onze procedures op het gebied van informatiebeveiliging op een juiste en veilige manier verlopen. We tonen aan dat we aan de strengste norm voor informatiebeveiliging voldoen.

Dit zorgt niet alleen voor geruststelling bij klanten, maar versnelt ook het proces omdat zij direct weten dat onze bedrijfsvoering goed georganiseerd is. Bij samenwerking met leveranciers beoordelen we ook of zij ISO 27001 gecertificeerd zijn, om ervoor te zorgen dat onze informatiebeveiliging vanuit alle invalshoeken optimaal is ingericht.

V.l.n.r. Maikel Follon (Partner), Sami Shadad (Consultant HCI), Farhad Tiemoerie (Safety Officer), Ton Cornelissen (Algemeen Directeur).

“ISO 27001 is een complexe norm, maar de implementatie ervan is absoluut de moeite waard. Het heeft onze organisatie geholpen om onze informatiebeveiliging op een hoger niveau te brengen. We zijn nu beter in staat om risico’s te identificeren en te beheersen.” Farhad Tiemoerie, Security Officer bij Biyond.

“We zijn verheugd te kunnen mededelen dat we de ISO 27001-certificering hebben behaald,” zegt Maikel Follon, partner bij Biyond. “Deze certificering bevestigt onze toewijding aan informatiebeveiliging. We zijn ervan overtuigd dat het onze klanten een gerust gevoel geeft dat hun informatie veilig is bij ons.”

Het ISO Certificaat vind je hier.

Terugkijken op het Zorgseminar 2023: In drie stappen naar rolling forecast

Op 21 november organiseerde Biyond het seminar over rolling forecast in Kasteel de Vanenburg. We kijken terug op een leerzame en interessante middag waar de aanwezigen (financials in de zorgsector) ook veel met elkaar hebben kunnen connecten.

De behandelde onderwerpen waren:
Richard Wiersma: Rolling forecast; wat is het en waarom kies je hiervoor?
Wim Mandemakers: Organisatie; implementatie tips & tricks
Andre Kuryenyev: Techniek; een demo van een rolling forecast

In de breakoutsessies zijn de deelnemers per sector met elkaar in gesprek gegaan over de te nemen hindernissen en uitdagingen en de ambities en doelstellingen op dit gebied!

Aan alle aanwezigen: bedankt voor je waardevolle bijdrage!

Wil je meer weten over rolling forecast en wat Biyond voor je kan betekenen? Neem dan contact op met Richard Wiersma.

Download de presentaties van het Zorgseminar 2023: In drie stappen naar rolling forecast

Bekijk de Privacy Policy van Biyond B.V.
Ik ga akkoord met de privacy policy van Biyond B.V.(Vereist)

Zorgseminar 2023: In drie stappen naar rolling forecast

Dinsdag 21 november organiseert Biyond het Zorgseminar in Kasteel de Vanenburg in Putten.

Als zorgfinancial wil je graag grip houden op de toekomstige resultaten van jouw organisatie. Met rolling forecast worden de begroting en de forecast dynamisch waardoor je continu een realistische en actuele prognose van de toekomst hebt. 

Tijdens het Zorgseminar delen de sprekers dit jaar hun kennis en ervaringen over rolling forecast. Ook komen kansen, tools en tips aan bod.

Dit doen we aan de hand van drie onderwerpen die een rol spelen:

  • Rolling forecast; wat is het en waarom kies je hiervoor?
  • Organisatie; sturen met rolling forecast.
  • De techniek; hoe kom je tot een rolling forecast?

Wil je ook een solide basis leggen voor de implementatie van rolling forecast in jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor het Zorgseminar!

Nieuwe partner: Fizi

Sinds 1 april 2023 is Biyond een partnerschap aangegaan met Fizi, dé beroepsvereniging voor financials in de zorg.

Ton Cornelissen, managing director: ‘Biyond heeft bewust gekozen voor een partnership met Fizi, om nog beter inzicht te krijgen in de specifieke behoeften en uitdagingen voor financials in de zorg. Wij geloven dat we als kennispartner op het snijvlak van data en finance een grote toegevoegde waarden hebben voor de leden van Fizi. De vereniging is een betrouwbare en toonaangevende partner met veel deskundigheid waar wij ons graag aan verbinden.’

We kijken uit naar de samenwerking!

Uitgelicht in Ondernamen

Managing director Ton Cornelissen werd geïnterviewd door OnderNamen. In dit mooie artikel dat in de december editie staat vertelt hij over hoe Biyond bedrijven helpt met oplossingen om uit ruwe data waardevolle kennis halen.

Veel bedrijven ­willen digitaal transformeren en meer uit hun data halen, maar weten niet hoe. Wij kunnen hun gids zijn.

Lees het hele artikel hier: ‘Wij gidsen bedrijven van ruwe data naar waardevolle kennis’  – OnderNamen

Artikel Ton Cornelissen in Ondernamen nieuws

Mooie mijlpaal: 12,5 jarig jubileum Biyond

In november bestond Biyond 12,5 jaar! Ton Cornelissen en Maikel Follon zijn in 2010 samen gestart met ondernemen, op de spreekwoordelijke zolderkamer.  Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een solide partij op het gebied van business intelligence en corporate performance management.

“Team Biyond is continu bezig om onze klanten in staat te stellen om goede beslissingen te kunnen maken op basis van de juiste informatie. De afgelopen jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. We zullen blijven groeien, zodat onze klanten én onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Ik kijk daarom met veel trots terug op de afgelopen jaren en met veel enthousiasme uit naar de toekomst!”, aldus Ton Cornelissen.

Om het jubileum te vieren werd er een kookworkshop met tot slot een gezellige borrel met het team georganiseerd. Op naar de 25 jaar!

Eerste Biyond & Prophix Klantendag

Bekijk hieronder de aftermovie van de Biyond & Prophix Klantendag, georganiseerd op 4 oktober 2022 op Landgoed Bergvliet in Breda.

Waar gebruikers bijeen kwamen om ervaringen te delen, over innovaties te horen en elkaar te leren kennen. Kortom, was een vruchtbare en succesvolle dag!

De middag begon met een informele lunch, waarna Peter van Craenenbroek van Prophix een presentatie gaf over de laatste Prophixinnovaties, zoals het gebruik van artificiële intelligentie in het slimmer forecasten. Opvolgend hebben alle deelnemers een korte presentatie gegeven over hun gebruik van de CPM-software. Ontzettend goed om met elkaar in gesprek te zijn hierover. Tot slot een fijne borrel op het zonnige terras.

Wil je hier de volgende keer bij zijn? Neem contact op via info@biyond.nl.

Overeenkomst tussen Biyond en Prophix

Ton Cornelissen en Gerard Verton schudden handen nieuw officieel referral partnership

Met trots kondigen wij aan dat Biyond B.V. nu officieel referral partner is van Prophix, wereldwijd leider in mid-market Corporate Performance Management (CPM) software.

Ton Cornelissen, Managing Director bij Biyond: “Deze overeenkomst stelt Biyond in staat om de toegevoegde waarde voor onze zakenpartners te maximaliseren door state-of-the-art CPM-software te leveren en te implementeren.”

Gerard Verton, Business Development Manager bij Prophix: “Deze overeenkomst is het resultaat van een decennium lang samenwerken bij vele tevreden Prophix-klanten en een wederzijdse toewijding om onze toekomstige klanten te helpen bij het digitaliseren van hun financiële processen.”

Meer weten over Prophix of de dienstverlening van Biyond? Neem dan contact op met Gerard Verton of Annemarie de Wolf!

Zorgseminar 2021

Na een aantal maanden voorbereiding brak dan eindelijk de dag van het Zorgseminar 2021 aan: donderdag 14 oktober. Vanaf het middaguur brak ook de zon door en tegelijk arriveerden de eerste gasten op de prachtige locatie van kasteel De Vanenburg in Putten. Na de ontvangst met een lunch, presenteerde Richard Wiersma het eerste onderdeel: het voorstelrondje en de rode draad van de dag: “Haal meer intelligentie uit je data”.


In de zorg wordt veel geregistreerd, met name gericht op bedrijfsvoering en verantwoording, ook aan externe partijen. Intern wordt deze bron van informatie vaak nog beperkt gebruikt. De oproep was om hier beter gebruikt van de maken.


Aansluitend hierop vertelde Johnny van Cadsand hoe je vooruit kan kijken met data. Je data gebruiken om via begroten naar forecasten en uiteindelijk naar rolling forecasten kunt gaan. Alles geautomatiseerd, zodat je capaciteit vrij krijgt om samen met het management analyses te kunnen doen. De applicatie van CPMFactory, CPMLive, is inmiddels zover dat een rolling forecast met statistische modellen gevalideerd kan worden. Tijdens een demo is dit verder aan de aanwezigen getoond. De vraag: “waar sta jij in het maturity model” liet weten dat de meeste aanwezigen aan de basis staan met een traditionele begroting.

Tijd om daar dus over in gesprek te gaan. In groepen gingen zij uiteen en kregen de vraag mee: Hoe ga jij je organisatie anders vooruit laten denken in plaats van achteraf te verantwoorden? Per groep (onderverdeelt in GGZ/VVT/GHZ/ZH) werd een matrix ingevuld met de aspecten waaraan gedacht moet worden. Na deze interactieve sessie koppelde een vertegenwoordiger van elke groep de resultaten plenair aan iedereen terug. Erg leuk en goed om te horen dat er eigenlijk nog veel langer over doorgepraat had willen worden.

Veel stof tot nadenken en genoeg om hierna mee aan de slag te gaan

Aldus één van de deelnemers

Als laatste mochten we luisteren naar Bram van de Groep. Samen met Philips hebben we een Population Health Management Dashboard ontwikkeld voor een grote huisartsengroep in de regio Haaglanden. Op basis van de gegevens die al door huisartsen en praktijkondersteuners zijn vastgelegd, is de kwetsbaarheid van patiënten met specifieke ziektebeelden bepaald. De praktijk prioriteert op basis van het dashboard de contacten met de patiënten. Aan de hand van een interview met de projectleider van de klant heeft Bram onze ervaringen met het project gedeeld.


Tot slot hadden we onder het genot van een hapje en drankje de gelegenheid verder te praten met elkaar. Uit de ingevulde enquêteformulieren maken wij op dat we deelnemers aan het denken hebben gezet, er een aantal direct verder wil met het bespreken van de mogelijkheden om komend jaar voorbereid te zijn en te kunnen anticiperen op onverwachte ontwikkelingen. En dat zij niet kunnen wachten op een volgend seminar, diverse onderwerpen zijn aangedragen.

Ben jij benieuwd naar een van de (of alle) presentaties? Wil je persoonlijk bijgepraat worden? Stuur een berichtje naar info@biyond.nl.


Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Biyond en data, benieuwd naar ons volgende event? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief!

Laat onderaan deze pagina je emailadres achter.