voorspellen

Voorspellen

Slim omgaan met data betekent dat je letterlijk de toekomst kunt voorspellen, terwijl je met beide benen op de grond blijft staan. Door bijvoorbeeld een mogelijke piek in de vraag te voorspellen, kun je daar nu al op inspelen om onaangename verrassingen te voorkomen. Dit voorkomt situaties die onnodig geld kosten en stress opleveren. Wij begrijpen dat je dat liever niet wilt. Daarom helpen wij jou bij het vastleggen van de verwachte uitkomst in de toekomst om jouw planning te ondersteunen via de PDCA-cyclus (plan-do-check-act).

Hierbij kun je denken aan onderwerpen zoals personele bezetting, onderhoud van machines, voorraadbeheer in relatie tot seizoenspatronen of beschikbare materialen.

Door slim gebruik te maken van beschikbare data kun je nu al anticiperen op wat er in de toekomst wordt verwacht.

Maatwerk

Onze kracht ligt in Business Intelligence, Corporate Performance Management en Business Analytics. Voor elk vraagstuk in jouw bedrijf bieden wij een op maat gemaakte en passende oplossing.

We begrijpen dat de stap van data naar informatie en van informatie naar kennis maatwerk vereist. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor elke uitdaging.

Biyond Maturity Model