Transformeer je FP&A met CPM tools

Welkom bij Biyond, waar we bedrijven onder andere helpen hun FP&A te transformeren door middel van Corporate Performance Management (CPM). Onze expertise ligt in de implementatie en advisering van toonaangevende tools zoals Prophix en Board die een uitgebreide oplossing bieden voor je zakelijke FP&A behoeftes.

Biyond helpt FP&A afdelingen met de juiste CPM-tool

Consolidatie
Consolidatie van financiële gegevens kan een tijdrovend proces zijn, dat vaak weken in beslag neemt. Met onze diensten kan dit proces worden teruggebracht tot slechts enkele dagen, waardoor er sneller en efficiënter gewerkt wordt.
Budgettering en Forecasting
Het handmatig opstellen van budgetten en forecasts kan leiden tot fouten en inconsistenties. Met onze CPM tools kunnen deze processen geautomatiseerd worden, waardoor nauwkeurige en betrouwbare resultaten volgen.
Dashboards
Een goed dashboard geeft gegevens visueel weer, waardoor ze gemakkelijker te begrijpen en te interpreteren zijn.
 

Ondersteunen met Corporate Performance Management tools

Naast de bovenstaande services, bieden wij ook verschillende diensten aan te die ontworpen zijn om de FP&A van je bedrijf te transformeren. Onze services gaan verder dan de core CPM-functionaliteiten en omvatten Managementrapportage, Financiële Analyse, Workflow-optimalisatie, ESG-rapportages, change management, implementatie van A tot Z en continue support.

Support

Onze support eindigt niet bij de implementatie. Biyond Support & Operations is hét aanspreekpunt voor alle incidenten, vragen en verzoeken, ook richting derde partijen. Door het beheer te outsourcen ben je altijd bij met de laatste updates, worden storingen direct opgepakt en is er altijd een specialist die je helpt.

Zet de volgende stap met Biyond

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze CPM-tools? Neem vandaag nog contact met ons op om een consult in te plannen of om meer te weten te komen over onze diensten. Ons team staat klaar om te helpen.

Heldere verhalen over slimme oplossingen

  • Ze staan heel dicht bij ons, dankzij de korte lijn. Biyond heeft geholpen bij het duidelijk maken van wat er in je bedrijf gebeurt. Met name het ordenen en sorteren van de onderliggende gegevensstroom in de fabriek, waardoor wij snel kunnen beslissen

    M. Vreugdenhil, Finance Manager bij Broshuis BV

  • We zijn nu in staat om naast analyses ook KPI’s, performance en voortgang helder inzichtelijk te maken

    B. van Dijk, IT manager bij NTS Norma