Praktisch ESG: Paniek of Potentie op donderdag 20 juni 2024

Met de goedkeuring van de EU Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) worden grote en middelgrote ondernemingen wettelijk verplicht om te rapporteren over duurzaamheid.

Andere ondernemingen worden indirect aangespoord – door belanghebbenden in de waardeketen – om aan deze verplichtingen te voldoen. Er zijn ook organisaties die vrijwillig rapporteren over ESG (Environmental, Social & Governance). 

Veel organisaties hebben behoefte aan meer informatie.
Biyond en Prophix organiseren daarom dit event met praktische informatie en handvatten:

Praktisch ESG: Paniek of Potentie op donderdag 20 juni 2024.

Deze gratis bijeenkomst vindt plaats in Kontakt der Kontinenten (Soesterberg).

Meld je nu aan voor het event Praktisch ESG: Paniek of Potentie!

Programma

Wil je meer weten over ESG/CSRD, hoe je hier als organisatie mee om moet gaan en welke stappen er gezet zullen moeten worden? En welke techniek komt daarbij kijken?

Programma Highlights:

  • Lunch: Begin de middag goed met een heerlijke lunch. Een moment om te netwerken en je energie op te laden voor de rest van het programma.
  • Inspirerende sprekers met praktijkervaring: Onze sprekers, experts op hun vakgebied, zullen hun praktijkervaring delen en inzichten bieden die direct toepasbaar zijn. Ze brengen niet alleen kennis, maar ook passie en enthousiasme mee.
  • Interactieve breakoutsessies: Deze interactieve sessies zijn een waardevolle kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe inzichten op te doen.
  • Concrete handvatten: We zullen tijdens het evenement concrete tips en tools aanreiken die je direct kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.
  • Academische duiding: Onze sprekers zullen niet alleen uit eigen ervaring putten, maar ook academische inzichten delen. Dit zorgt voor een goed gebalanceerde mix van praktijk en theorie.
  • Inzicht in het wettelijk kader: Het wettelijk kader is essentieel voor succesvolle bedrijfsvoering. We zullen je informeren over relevante wet- en regelgeving, zodat je goed voorbereid bent.
  • Afsluiting met borrel: Na een inspirerende middag sluiten we af met een gezellige borrel. Een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

Voor wie: Chief Financial Officers, Chief Sustainability Officers, Finance Managers, Sustainability Managers

Wanneer: Donderdag 20 juni

Tijd: 12.00 – 18.00 uur (aanvang met lunch)

Waar: Kontakt der Kontinenten te Soesterberg

Parkeren: Voldoende gratis parkeergelegenheid

Deelname: Gratis

Aanmelden