Microsoft Power BI

Toegankelijke tool om business intelligence beschikbaar te maken

Power BI is voornamelijk een front-end tool gebouwd voor eenvoudige visualisatie én analyse. Het geeft tevens de mogelijkheid om diverse databronnen te importeren en verkennen zoals Excel-bestanden, maar ook databases.

Biyond biedt business intelligence oplossingen met het gebruik van verschillende tools, waaronder Power BI. Met business intelligence kunnen de prestaties van je bedrijf verbeteren, door middel van goed inzicht en dus overzicht te krijgen kunnen de juiste beslissingen gemaakt worden.

De consultants van Biyond ontwikkelen door middel van maatwerk dashboards in onder andere Power BI. Lees hier de blog van Patrick Cornelissen, consultant bij Biyond.

Power BI biedt de mogelijkheid om rapportages op te stellen en te verspreiden binnen en buiten de organisatie. Biyond heeft alle kennis en ervaring in huis als het gaat om Power BI. Samen maken we een opzet waarbij je zélf in de lead bent én aan de knoppen draait als het gaat om het inrichten. Met ruimte om een beroep te doen op ons als je meer diepgang wilt met betrekking tot business value.

De tool is gratis te downloaden bij Microsoft. Er zijn veel verschillende licenties beschikbaar. Heb je vragen over de licentiestructuur of over wat Biyond voor jou kan betekenen? Neem contact op met Annemarie de Wolf.

  • 12,5 jaar ervaring
  • Software onafhankelijk
  • Advies, realisatie en beheer