Zorgseminar: Haal meer intelligentie uit je data

In de zorg zijn we gewend, vaak tot ergernis van zorgverleners, om veel vast te leggen. Vaak bedoeld om verantwoording af te kunnen leggen, bijvoorbeeld over de bedrijfsvoering of over de zorgverlening. Dit resulteert in een bak aan data. Data die door de instelling vaak slechts beperkt gebruikt wordt om van te leren. Andere partijen waar de zorg mee te maken heeft, doen dit anders. Zorgverzekeraars hebben goed in beeld hoe jouw organisatie zorg verleent en onderzoekers benaderen je graag met de vraag om data beschikbaar te krijgen.
 
Tijdens dit gratis seminar laten we zien hoe je zelf meer intelligentie uit jouw data kunt halen. We laten het zien aan de hand van concrete voorbeelden waarbij financiële en zorggegevens gebruikt worden om te komen tot betere resultaten. Een betere forecast en betere zorg voor kwetsbare patiënten. Je krijgt niet alleen het resultaat te zien, maar we nemen je ook mee in het proces hoe dit tot stand is gekomen. Tijdens de interactieve break-out sessie zul je ook zelf ervaringen met collega’s uitwisselen. Al deze ervaringen neem je mee naar je eigen organisatie om er daar je voordeel mee te doen.
 
Samen met onze partners en één van onze klanten, nemen we je graag vrijblijvend mee in de mogelijkheden van deze wereld op donderdagmiddag 14 oktober, tijdens dit nuttige zorgseminar “haal meer intelligentie uit je data”. En neem gerust een collega mee.